Opravdu tradiční vánoční bezmasé jídlo je nyní v balení bez starostí. Sušené hříbky ve spojení s kroupami a kořenovou zeleninou se spojí na talíři v dokonalý slavnostní zážitek. Svou rodinu tak překvapíte tradičním českým jídlem, které už dlouho neochutnali.
Jak na to:
1. Směs orestujte na olivovém oleji.
2. Přidejte 750 ml vody a vařte 20 minut.
3. Ochutnejte a v případě potřeby přidejte ještě 250 ml vody a vařte dalších 10 minut.
4. Osolte, dle chuti přidejte máslo a nechte 10 minut odpočinout pod pokličkou.
Kroupy ječné 92 %, hřibová směs 4 %, sušená zelenina (mrkev, celer, petržel, cibule, česnek), majoránka, pepř.
Obiloviny obsahující lepek (1), celer (9).
Náš příběh začal na jaře 2016, kdy jsme odcestovali jako dobrovolníci na ekologické farmy do slunné Itálie. S cestováním plném nádherných zážitků přišlo i poznání tradiční italské kuchyně. Její prostředí jsme měli rádi již dříve, ale jednoduchost, poctivost a rozmanitost italského vaření nám dali chuť pustit se do něčeho výjimečného. Při našich cestách Itálií jsme se naučili také pomalému životu a prožitku z jídla. Proto nabízíme nový způsob vaření pro všechny, kteří nemají čas a přitom si chtějí dopřát tak samozřejmou věc jako je teplá večeře. Vyrábíme ready-to-cook směsi rýže, špaldy a polenty s kvalitní českou zeleninou. Vyvážená chuť, kvalita a rychlá příprava. Vždy z prvotřídních surovin, bez náhražek a vylepšováků.
V suchu, chladu a temnu do 25°C.
Název |
na 100 g |
Energie |
1423
kJ
|
Energie |
340
kcal
|
Tuky |
2.8
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
0.5
g
|
Sacharidy |
71
g
|
Cukry v sacharidech |
1.1
g
|
Vláknina |
8
g
|
Bílkoviny |
10
g
|