Váš košík je zatím prádný
|
Křepelčí terina bez barviv, konzervantů a emulgátorů. Terina je něco na způsob paštiky a pochází jak jinak než z lahůdkářské Francie. Většinou se dva až tři dny marinuje, poté se peče a nechá se ještě zhruba půl dne tuhnout. My vám ji však v My Food nabízíme už bez práce a hotovou.
Název | na 100 g | na porci 180 g |
---|---|---|
Energie | 1254 kJ | 2256 kJ |
Energie | 299.6 kcal | 539.28 kcal |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 9.6 g | 17.28 g |
Sacharidy | 3.2 g | 5.76 g |
Cukry v sacharidech | 1.1 g | 1.98 g |
Vláknina | 0.4 g | 0.72 g |
Bílkoviny | 12.3 g | 22.14 g |
Sůl | 1.72 g | 3.09 g |