Koláček má minimální trvanlivost 2 dny.
Zakysaná SMETANA, rýžová mouka, bramborový škrob, tapioková mouka, cukr, slunečnicový olej, VEJCE, MÁSLO, kukuřičný škrob, pohanková mouka, kypřící látky (dihydrogenfosforečnan vápenatý, hydrogenuhličitan sodný), xanthanová guma, ovoce (rebarbora)
Obsahuje vejce (3), mléko a mléčné výrobky (7).
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou a hlavně s trvanlivostí.U Doktora Pekaře se rohodli to změnit a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Název |
na 100 ml |
Energie |
828
kJ
|
Energie |
198
kcal
|
Tuky |
7.9
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
1
g
|
Sacharidy |
28
g
|
Cukry v sacharidech |
11
g
|
Vláknina |
1.3
g
|
Bílkoviny |
2.4
g
|
Sůl |
0.6
g
|