Jemný strouhaný kokos nám představuje kokosky, které neobsahují lepek a jsou s příměsí meruňkové ovocné směsi. Mňam!
Strouhaný kokos, VEJCE, cukr, ovocná směs (směs ovoce, cukr, glukózový cukr, pektin /E440/, kyselina citrónová /E330/, aroma)
V roce 1991 Josef Rýdl založil živnost pekař - cukrář. Blízko centra Lázní Bělohradu zrekonstruoval dům staré pekárny z konce 19. století. A tak se zde od 16. 12. 1991 opět provozuje pekárenskou činnost - výrobu a prodej zahájilo Pekařství u Rýdlů.
Dnes pekárna vyrábí převážně ručním způsobem asi sedmdesát druhů pečiva - od chleba, housek, rohlíků, vek, koláčů, vánoček, přes cereální pečivo až po pečivo trvanlivé. Specialitou jsou pak preclíky, které díky své receptuře z počátku minulého století přenáší řemeslný duch původního pekařství do dnešní doby.