|
Váš košík je zatím prádný
|
Klikva je dobrým zdrojem vlákniny a vitaminu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Brusinky dále obsahují železo, vápník, hořčík nebo vitamin B6. Lyofilizace je sušení hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu, vůni a všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy.
| Název | na 100 g |
|---|---|
| Energie | 1343 kJ |
| Energie | 321 kcal |
| Tuky | 0.8 g |
| Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.1 g |
| Sacharidy | 58 g |
| Cukry v sacharidech | 33.2 g |
| Vláknina | 35.1 g |
| Bílkoviny | 3.1 g |
| Sůl | 0.04 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.