Jediná Kimchi omáčka svého druhu na trhu. Bez lepku a bez konzervantů, vyrobená fermentací z našeho 100% veganského Kimchi. Vašemu tělu dodá nálož vitamínů a minerálů, a zabodujete s ní na každé grilovačce.
Kimchi (pekingské zelí, červená ředkev, jarní cibulka, fialová mrkev, česnek, zázvor, chilli vločky Gochugaru, sójová omáčka Kikkoman, sůl, rýžový škrob), tmavá sójová omáčka, datlová pasta, Gochujang pasta (fermentovaná rýže, glukózový sirup, pálivý paprikový prášek, voda, fermentovaná sójová pasta, pšeničný extrakt, sójové koření (voda, sůl, sójové boby, alkohol, kvasnicový extrakt, maltodextrin), česnekový koncentrát), sušené bio švestky, třtinová melasa, třtinový cukr, himálajská sůl, černý pepř, skořice, slunečnicový olej, karamelizovaná červená cibulka.
Sójové boby (6).
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte při teplotě 2-6 °C.
Minimálně 4 měsíce. Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Název |
na 100 g |
Energie |
335
kJ
|
Energie |
80
kcal
|
Tuky |
0.5
g
|
Sacharidy |
17
g
|
Cukry v sacharidech |
9.3
g
|
Bílkoviny |
1.6
g
|
Sůl |
2
g
|