Procházet kategorie
Kimchi natural pálivé Farma Živina 300 g

Kimchi natural pálivé Farma Živina 300 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 129,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Campus
Brno Olympia
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Výrobce:
Farma Živina s.r.o., Polská 2400/1A, 120 00 Praha
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
426 kJ
5 %
Tuky
1.5 g
2.1 %
Sacharidy
13.5 g
5 %
Vláknina
g
36 %
Bílkoviny
g
12 %
Sůl
g
100 %

Kimchi je svěží, křupavý a tak akorát štiplavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sójovku Kikkoman. Oproti verzi Natural je více pálivé, ale nebojte se, pusa Vám neupadne!

Pekingské zelí, červené zelí, červená ředkev, jarní cibulka, fialová mrkev, česnek, zázvor, chilli vločky Gochugaru, sójová omáčka Kikkoman (voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, sůl), himálajská sůl, rýžový škrob.
Sójové boby (6).
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte při teplotě 2-6 °C.
Minimálně 4 měsíce.
Název na 100 g
Energie 142 kJ
Energie 34 kcal
Tuky 0.5 g
Sacharidy 4.5 g
Cukry v sacharidech 0.5 g
Vláknina 3 g
Bílkoviny 2 g
Sůl 2 g
Zpět na začátek