Procházet kategorie
Kečup pálivý s Habanero Farma Živina 350 g

Kečup pálivý s Habanero Farma Živina 350 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 99,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
1582 kJ
18.9 %
Tuky
1.75 g
2.5 %
Sacharidy
80.5 g
29.8 %
Bílkoviny
5.95 g
11.9 %
Sůl
8.75 g
145.8 %

100% přírodní kečup, který škrob, barviva ani jinou chemii neviděl ani zdálky. Sladká rajčata v něm doplňují pálivé papričky Habanero a výsledkem je dokonale vyladěná, lehce štiplavá, chuť, která potěší milovníky všeho pikantního.

Rajčata (67 %), paprika červená (10 %), cibule červená (10 %), česnek, třtinový cukr, himálajská sůl, paprika mletá pálivá, paprika mletá sladká, skořice mletá, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, čerstvá paprička Habanero, koření.
Hořčice (10).
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladování při teplotě do 25 °C mimo přímé sluneční záření, po otevření v ledničce při teplotě 2-6 °C a spotřebujte do 3 týdnů.
Minimálně 1 rok.
Název na 100 g
Energie 452 kJ
Energie 108 kcal
Tuky 0.5 g
Sacharidy 23 g
Cukry v sacharidech 16 g
Bílkoviny 1.7 g
Sůl 2.5 g
Zpět na začátek