Váš košík je zatím prádný
|
Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě. Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám do svačinky promáznout křupavou houstičku atd.
Název | na 100 ml |
---|---|
Energie | 439 kJ |
Energie | 105 kcal |
Tuky | 1.2 g |
Sacharidy | 21 g |
Cukry v sacharidech | 18 g |
Vláknina | 0.5 g |
Bílkoviny | 2 g |
Sůl | 0.25 g |