|
Váš košík je zatím prádný
|
Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v popularitě tekutých koření v celém světě. Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu, klobáskám do svačinky promáznout křupavou houstičku atd.
| Název | na 100 ml |
|---|---|
| Energie | 402 kJ |
| Energie | 96 kcal |
| Sacharidy | 19 g |
| Cukry v sacharidech | 16 g |
| Bílkoviny | 1.8 g |
| Sůl | 0.22 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.