Procházet kategorie
Kečup dýňový Farma Živina 350 g

Kečup dýňový Farma Živina 350 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 99,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
511 kJ
6.1 %
Tuky
1.75 g
2.5 %
Sacharidy
21 g
7.7 %
Bílkoviny
3.15 g
6.3 %
Sůl
1.75 g
29.1 %

100% přírodní dýňový kečup, kolem kterého se škrob, barviva ani jiná chemie nemihly ani zdálky. Za svou chuť i barvu vděčí jen lahodné zelenině.

Dýně Hokkaidó (60 %), rajčata (18 %), čerstvá rajčatová šťáva (6,5 %), cibule červená (6 %), třtinový cukr, bio agávový sirup, ocet kvasný lihový, sůl jedlá, česnek, čerstvá limetková šťáva, směs sušeného koření. Tepelně zpracovaná zelenina. Pasterováno. Neobsahuje škrob, barviva ani chemické konzervační látky.
Neobsahuje alergeny.
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte při teplotě do 25 °C mimo přímé sluneční záření, po otevření v ledničce při teplotě 2-6 °C a spotřebujte do 3 týdnů.
Minimálně 1 rok.
Název na 100 g
Energie 146 kJ
Energie 35 kcal
Tuky 0.5 g
Sacharidy 6 g
Cukry v sacharidech 4.8 g
Bílkoviny 0.9 g
Sůl 0.5 g
Zpět na začátek