Procházet kategorie
Káva Nicaragua La Coquimba 300 g

Káva Nicaragua La Coquimba 300 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 319,90 
Produkt momentálně bohužel není skladem.
Země původu:
Nikaragua
Kategorie:

Země: Nicaragua
Oblast: Dipilto, Nueva Segovia
Zpracovatelský závod: La Coquimba
Nad. výška: 1200 -1300 m.n.m.
Odrůda: Caturra
Zpracování: promyté

Chuťový profil: karamel, pražený lískový oříšek, švestky, nízká acidita

Kávu od Enera Eliase Rodase jsme si vybrali pro její komplexnost, kterou má díky odrůdě Caturra.
Těšit se můžete na komplexní, čistý šálek kávy s tóny karamelu, pražených lískových oříšků a švestek. Tělo kávy je máslově krémové a v ústech působí opravdu robustně. Proto bude skvělou volbou pro váš snídaňový hrnek kávy.

Jsme tátova pražírna kávy. Výběrové kafe z Ostravy. Malá rodinná firma, velký splněný sen.Táta poctivě praží, máma vášnivě ochutnává a přibývající děti všemu nadšeně přihlíží. Pečlivým a citlivým přístupem se snažíme vyzdvihnout přirozenou a jedinečnou chuť každé kávy. Každá totiž vyžaduje jiné pražení. Důležitým úkolem pražiče je vytvořit kávě její pražící profil. Určuje ho především změna teploty, přísunu vzduchu a doba pražení. I drobná úprava může změnit výslednou chuť a pražení proto představuje velmi soustředěný a pečlivý přístup. Neméně důležité jsou technologie se kterými pracujeme. Musí být hlavně spolehlivé a konzistentní. Proto pražíme na americké pětikilové pražičce IR-5 od společnosti Diedrich Roasters. Každé pražení zaznamenáváme do programu Cropster, abychom měli možnost kontroly a vše mohli zpětně dohledat. Veškerou kávu si podle naší chuti sami vybíráme a hledáme při tom její sladké, čisté a voňavé tóny. Vždy nás musí něčím vyjímečným oslovit.
Zpět na začátek