Váš košík je zatím prádný
|
Kantonská švestková omáčka je skvělou kombinací ovocného základu, na který se váže sladkost medu a hutná intenzivní chuť fermentovaných sojových bobů v podobě tmavé sojové omáčky. Možná se ptáte proč ten název? Důvod je jednoduchý - tato omáčka pochází z čínské kuchyně, kde se nejčastěji podává s kantonskou kachnou. Je naprosto úžasná v kombinaci s drůbežím masem, ale velmi dobře si ji vychutnáte i v tortille. Zkuste ji zkombinovat s kousky kuřecího masa upraveného na asijský způsob!
Název | na 100 ml |
---|---|
Energie | 556 kJ |
Energie | 133 kcal |
Tuky | 0.3 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.01 g |
Sacharidy | 25 g |
Cukry v sacharidech | 23.6 g |
Vláknina | 3.4 g |
Bílkoviny | 0.7 g |
Sůl | 0.8 g |