Kantonská švestková omáčka je skvělou kombinací ovocného základu, na který se váže sladkost medu a hutná intenzivní chuť fermentovaných sojových bobů v podobě tmavé sojové omáčky. Možná se ptáte proč ten název? Důvod je jednoduchý - tato omáčka pochází z čínské kuchyně, kde se nejčastěji podává s kantonskou kachnou. Je naprosto úžasná v kombinaci s drůbežím masem, ale velmi dobře si ji vychutnáte i v tortille. Zkuste ji zkombinovat s kousky kuřecího masa upraveného na asijský způsob!
Voda, švestky sušené 28 % (švestky sušené, glycerol), med, SÓJOVÁ OMÁČKA (voda, SÓJOVÉ BOBY, sůl, cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, SÓJOVÝ EXTRAKT), ocet, cukr, chilli sušené (Habanero), regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, směs koření. Skladujte v temnu při teplotě 4 až 25 °C. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C, spotřebujte do 4 týdnů.
Obsahuju sóju (6), lepek (1).