Procházet kategorie
Kančí klobása s jalovcem a ginem 200 g

Kančí klobása s jalovcem a ginem 200 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 184,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Praha Nový Smíchov
Výrobce:
Baroque
Země původu:
Česká republika
Kategorie:

Použití: Klobásu na pánvi zprudka opečeme na troše oleje z obou stran po dobu 90 vteřin a následně v troubě při 160°C dopečeme po dobu cca 10 – 15 minut na pečícím papíře. Klobásu je možné péct i bez předchozího předpečení na 160°C po dobu 20 – 25 minut.  Jako přílohu doporučujeme pečené brambory s tymiánem, či bramborový salát pro výjimečnou sváteční atmosféru!

Kančí maso(67%), vepřové maso, VINNÝ ocet, gin(2%), sůl (2%), jalovec(1%), skopové střívko, třtinový cukr, koření
Obsahuje oxid siřičitý a siřičitany (12).
Zpět na začátek