Kachní rillettes neboli francouzská masová pomazánka z domácího kachního masa, která je konfitovaná s červeným vínem. Vše smícháno s okurčičkami a zjemněno výpekem z kachny a trochou kachního sádla. I když je pečna s červeným vínem, skvěle ladí s bílým vínem.
Pečené kachní maso 75%, okurky 13%, bílé víno 5% (siřičitany), šalotka 3%, dijonská hořčice 2%, sůl, pepř, koření.
Hořčice (10), oxid siřičitý a siřičitany (12).
V Davli u Prahy jsme v únoru 2014 otevřeli sociální integrační podnik, v kterém našli již plnohodnotné zaměstnání i lidé se speciálními potřebami, kteří ve svém životě překonávají nějaké zdravotní znevýhodnění nebo postižení. V potravinářské výrobně se specializujeme na nakládání sýrů a utopenců. A naše výrobky pod značkou DOBROTY S PŘÍBĚHEM distribuujeme do mnoha obchodů, kaváren, vináren, restaurací a dalších gastro zařízení.
Skladujte při teplotě 0 – 5°C, spotřebujte do data uvedeného na etiketě.
| Název |
na 100 g |
| Energie |
845
kJ
|
| Energie |
202
kcal
|
| Tuky |
14
g
|
| Nasycené mastné kyseliny v tucích |
4.09
g
|
| Sacharidy |
2
g
|
| Cukry v sacharidech |
0.5
g
|
| Vláknina |
0.5
g
|
| Bílkoviny |
17
g
|
| Sůl |
1.9
g
|