Procházet kategorie
Jogurt kozí borůvka 150 g

Jogurt kozí borůvka 150 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 24,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Campus
Brno Josefská
Brno Kamechy
Brno Olympia
Praha Břevnov - Bělohorská
Praha Dejvice
Praha Francouzská
Praha Chodov
Praha Nový Smíchov
Praha - Žitomírská (Moskevská)
Výrobce:
BIOFARMA DoRa s.r.o., Ratibořice 1 Jaroměřice nad Rokytnou
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
503 kJ
6 %
Tuky
4.19 g
6 %
Sacharidy
15 g
5.5 %
Bílkoviny
4.8 g
9.6 %
Sůl
0.15 g
2.5 %

Kozí jogurt má jemnou lahodnou chuť a jeho konzistence není tak pevná jako u jogurtu z kravského mléka. Kozí mléko, které je vyprodukováno na kozí farmě DoRa, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí borůvky.

Pasterované kozí MLÉKO, ovocná složka 10% (cukr, borůvky 30%, voda, borůvkový koncentrát 0,66%, zahušťovadla: modifikovaný kukuřičný škrob, pektin, přírodní aroma, koncentrát z mrkve a ibišku), jogurtová kultura; tuk min. 2,7%.
Mléko (7).
Pastrňákovi jsou původem z Prahy, po pádu socialismu se ale život elektroinženýra, ekonomky a jejich syna Matěje zásadně změnil. Jako dědicové posledního majitele získali v restituci rozlehlé hospodářství v Ratibořicích u Jaroměřic nad Rokytnou na Moravě. Psal se rok 1992 a padlo rozhodnutí opustit Prahu. Pastrňákovi bez jakýchkoliv předchozích zkušeností odstartovali na tehdejší dobu neobvyklou produkci výrobků z kozího mléka. Začínali s dvěma kusy, dnes farma zaměstná 15 lidí, kteří pečují o 850 koz, z nichž 550 denně nadojí 1400 litrů mléka. Farma navíc funguje v rámci norem ekologického zemědělství v celém procesu výroby.
Skladujte při teplotě 2–6 °C a spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Název na 100 g
Energie 335 kJ
Energie 80 kcal
Tuky 2.8 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 1.8 g
Sacharidy 10 g
Cukry v sacharidech 6.9 g
Bílkoviny 3.2 g
Sůl 0.1 g
Zpět na začátek