Procházet kategorie
Indonéský rendang kari pasta Farma Živina 140 g

Indonéský rendang kari pasta Farma Živina 140 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 149,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Kamechy
Praha - Žitomírská (Moskevská)
Výrobce:
Farma Živina s.r.o., Polská 2400/1A, 120 00 Praha
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
2208 kJ
26.3 %
Tuky
50.4 g
72 %
Sacharidy
16.8 g
6.2 %
Bílkoviny
2.38 g
4.7 %
Sůl
0.97 g
16.3 %

Autentické Indonéské rendang kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Z jedné sklenice připravíte snadno a rychle 6-10 porcí rendangu. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.

Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galandal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %).
Může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek (1), podzemnice olejná (5), sójové boby (6), skořápkové plody (8), celer (9), hořčice (10), sezamová semena (11).
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Název na 100 g
Energie 1577 kJ
Energie 377 kcal
Tuky 36 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 8.1 g
Sacharidy 12 g
Cukry v sacharidech 3.7 g
Bílkoviny 1.7 g
Sůl 0.7 g
Zpět na začátek