Tento Indický dip vychází z mexických omáček tohoto typu ve smyslu základních ingrediencí - rajčat, česneku a chilli. Výborně se totiž hodí nejen v latinskoamerické, ale také například v indické kuchyni. Doplněné aromatickým zázvorem a dalšími druhy koření pak dodává intenzivní vůni, vytváří silný chuťový dojem, a bude vás nutit sníst celou sklenici na posezení. Použít jej můžete tradičně s nachos, tortillou nebo třeba s opečeným chlebem.
Drcená rajčata, cibule, cukr, limetová šťáva, sůl, česnek, SEZAM, směs koření Garam Masala (římský kmín, hřebíček, skořice, kardamom, koriandr, pepř, bobkový list), římský kmín, pepř, chilli sušené (Jolokia), konzervant: sorban draselný, zázvor sušený, kmín, koriandr. Skladujte v temnu při teplotě 4 až 25 °C. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C, spotřebujte do 4 týdnů.
Obsahuje sezam (11).