Poklad gastronomie z blízkého východu
Hummus je cizrnovo-sezamová pochoutka. Unikátní směs cizrny, sezamové pasty, olivového oleje a citronu.
Proč právě hummus od I love Hummus?  
	- Bez konzervačních látek a barviv, čistě přírodní. Nepasterovaný.
 
	- Bez lepku a laktózy
 
	- Bez cukru
 
	- Vhodný pro vegany i vegetariány
 
	- Vyroben ze surovin prémiové kvality
 
Teplota skladování : 1 až +7°C.
         
                            
                                    vařená cizrna (55 %), SEZAMOVÁ  pasta (tahini), pitná voda, citronová šťáva, ext. panenský olivový olej, jedlá mořská sůl, koření
                            
                                
                                    Obsahuje sezam.
                            
                                
                                    Příběh I love Hummus | Beavia – pure food. pure love. sahá do roku 2011, kdy se Štěpán pustil do plnění vlastního snu. A začalo to (pořádným!) hummusem. Po několika návštěvách blízkého orientu a koštování typických pokrmů, propadl kouzlu izraelských tradic. V hlavě se mu zrodila myšlenka I love Hummus. O pár měsíců později v Čechách založil malou rodinnou firmu. Po krátkém čase již u hrnců cizrny nestačila pouze jeho 84letá babička, která nad cizrnou bděla od začátku. Tým se začal rozšiřovat, stejně jako nabídka výrobků. V roce 2017 zařadil mezi produkty i Kimchi. Dařilo se! Přesun do nové továrny, nové příchutě, rostoucí tým, export do okolních zemí, příchod synka Josífka. 2021 desetileté výročí založení I love Hummus se Štěpán rozhodl oslavit pořádnou změnou. Na trh uvedl novou značku Beavia - pure food. pure love (z latiny: „Štastná cesta"), pod kterou najdete všechny kvašené delikatesy. Hummus stále najdete pod značkou I love Hummus, nic se nemění. 
 "Přinášíme lidem radost ze života skrze chutné a kvalitní jídlo."
                            
                        
            
                
                    | Název | 
                    na 100 g | 
                                    
                                    
                        | Energie | 
                        
                            770
                            kJ
                         | 
                                            
                                    
                        | Energie | 
                        
                            184
                            kcal
                         | 
                                            
                                    
                        | Tuky | 
                        
                            11.7
                            g
                         | 
                                            
                                    
                        | Nasycené mastné kyseliny v tucích | 
                        
                            1.7
                            g
                         | 
                                            
                                    
                        | Sacharidy | 
                        
                            0.3
                            g
                         | 
                                            
                                    
                        | Cukry v sacharidech | 
                        
                            8.6
                            g
                         | 
                                            
                                    
                        | Vláknina | 
                        
                            8.3
                            g
                         | 
                                            
                                    
                        | Bílkoviny | 
                        
                            7.3
                            g
                         | 
                                            
                                    
                        | Sůl | 
                        
                            1
                            g
                         |