Váš košík je zatím prádný
|
Hraška je unikátní český výrobek, ve kterém se snoubí lahodná chuť a skvělé výživové vlastnosti.Tohoto výsledku je dosaženo bez přídatných látek. Hraška neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Lahodné těstíčko na obalování, které šetří čas a chutná. Není nutné používat vejce. Jak použít? Zeleninové, houbové i sýrové řízky nejdříve namočíme v suché směsi Hrašky a pak v těstíčku (100g Hrašky smícháme s 200ml vody). Smažíme na horkém tuku. V Hrašce lze obalovat jakékoliv řízky. Hrašku můžeme použít i k přípravě placek, karbanátků a pomazánek. Dobře zahušťuje i omáčky a polévky.
Název | na 100 g | na porci 250 g |
---|---|---|
Energie | 1456 kJ | 3640 kJ |
Energie | 348 kcal | 870 kcal |
Tuky | 3.5 g | 8.75 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.8 g | 2 g |
Sacharidy | 61.8 g | 154.5 g |
Vláknina | 8.6 g | 21.5 g |
Bílkoviny | 17.3 g | 43.25 g |