Lahodné křehké těsto s vyzrálými jablky, která se schovávají pod sněhovou přikrývkou a vrstvou chutného strouhaného těsta. Nevěříte? Tak se přesvědčte a uvidíte tu mňamku!
pšeničná mouka, rostlinný tuk Zlatá Haná Olma (Palmový, řepkový, bambucký a kokosový olej, mléčný tuk, mléčný zákys, emulgátor E 471, barvivo beta-karoten). Obsah tuku 73 % (z toho 85 % rostlinného a 15 % mléčného tuku), vaječné žloutky, cukr, kypřící látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), kukuřičný škrob, náplň (40%): jablka, skořice, cukr, vaječné bílky, ocet kvasný lihový. ALERGENY :obiloviny obsahující lepek (1), vejce (3) , mléko (7).
Tasty morning to je tradiční česká pekárna založená na poctivých surovinách a osobním přístupu.
V roce 2014 jsme začaly jako Markéta a Šárka se společným pečením v malém zahradním domku, který jsme přestavěly na improvizovanou kuchyň a s deseti krabičkami jsme se vydaly do Prahy hledat odběratele. Cíleně jsme se vydaly do Karlína, kde vzniklo spousta kaváren. Vánoce 2015 s sebou nesly první velkou zatěžkávací zkoušku a objednávky na Vánoční cukroví se zastavily na 650kg. To bylo obrovské množství jak na holky, tak na improvizovanou pekárnu. Pro další pokračování pekárny bylo nutné udělat rozhodnutí a Markéta pokračovala s pekárnou sama dál. Na konci roku 2016 se začala rekonstruovat budova v Klecanských kasárnách, kam se přesunula celá výroba.
Celá naše filozofie je založené na kvalitních surovinách, poctivém pečení a návratu k tradičnímu pečení našich maminek a babiček. Aby byl Pražský koláč stejně dobrý, jako si ho pamatujeme z dětství a borůvkový koláč voněl po borůvkách a tvarohu :-).