Procházet kategorie
Hovězí guláš Sous-vide

Hovězí guláš Sous-vide

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 299 
Od 194,35  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Josefská
Brno Vaňkovka
Praha Břevnov - Bělohorská
Praha Dejvice
Praha Dobřichovice
Praha Fenix
Praha Francouzská
Praha Chodov
Praha Karlín
Praha Radhošťská
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám.

Návod na přípravu: Maso se šťávou vyjmeme z obalu do hrnce. Přidáme 500 ml vody, promícháme. Prohřejeme cca 20 minut a zahustíme dle zvyklostí. Nezapomínáme míchat. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem.

V balení jsou 4 porce, balení obsahuje celkem cca 600 g.

Skladovat do 5°C.

Hovězí maso; pitná voda; restovaná cibule; PŠENIČNÁ mouka; koření; škrob; kuchyňská sůl; slunečnicový olej; přírodní aroma; cukr; petržel; karamelizovaný cukrový sirup.
Obsahuje lepek (1).
Zpět na začátek