Houska patří mezi základní pekařské výrobky. Základem pečiva je jemná pšeničná mouka. Běžné pečivo je různých tvarů, lesklé a nažloutlé barvy a vláčné střídky. Kůrka je mírně křupavá. Nechte si chutnat!
PŠENIČNÁ mouka, pekařský přípravek (šrot SOJOVÝ, lněná semínka, mouka PŠENIČNÁ celozrnná, mouka ŽITNÁ pražená, otruby PŠENIČNÉ, mouka ŽITNÁ, šrot ŽITNÝ, mouka SOJOVÁ, mouka JEČNÁ sladová, emulgátory E471, E472e, jedlá sůl, zahušťovadlo E466, enzym(hydrolázy), látka zlepšující mouku E300), pekařské droždí, řepkový olej, sůl, voda, pekařský přípravek (mouka PŠENIČNÁ, mouka JEČNÁ sladová, cukr, E472e (emulgátor), E412 (zahušťovadlo), enzym, E300 (látka zlepšující mouku-kyselina askorbová), SEZAM