V roce 2015 se na jednom Adam poprvé setkal s návrhem, ať ochutná kobylku. Odmítl. Ale spát mu nedala – zahájil pátrání, jestli by se z hmyzu nedaly vyrábět potraviny. Zjistil, že výroba potravin z hmyzu je v našich končinách nelegální. I přesto se této myšlence stále věnoval – proč by to přece mělo být nemožné, když ve světě už se hmyz dávno jedl? A hlavně, když jeho konzumace s sebou nese takové benefity pro člověka i pro planetu?
O tři roky později se hmyz oficiálně stal podle evropské legislativy hospodářským zvířetem, čímž získal zelenou pro využívání k výrobě potravin. Adam začal ve spojení s Mendelovou univerzitou vyvíjet receptury, vyhledávat nejrůznější relevantní výzkumy ještě intenzivněji. Zkrátka a dobře dělal vše pro to, aby přinesl hmyzí pochutiny českému obyvatelstvu, a začal tak měnit stravovací zvyklosti ve prospěch udržitelnosti a zdraví.