Váš košík je zatím prádný
|
Vyvážená svačinka plná rozmanitých surovin a chutí. Jednou z nich je tak málo známá tarhoňa, která se do Evropy poprvé dostala s tureckými nájezdníky kolem roku 1600. Jsou to vaječné těstovinové kuličky vyrobené z mouky, vajec a vody, hojně využívané ve slovenské a maďarské kuchyni. Tarhoňu jsme zkombinovali s bílými fazolemi jemné a krémové chuti, které jsou především bohatým zdrojem rostlinných bílkovin. Celkový požitek jsme umocnili přidáním uzeného tofu, žampionů a vše zahalili do naší rajčatové omáčky. To, aby se vaše chuťové buňky potěšili extra porcí zeleniny.
Doporučená teplota skladování: 1°C - 4°C.
Název | na 100 g |
---|---|
Energie | 427 kJ |
Energie | 102 kcal |
Tuky | 2.5 g |
Sacharidy | 14 g |
Cukry v sacharidech | 2.5 g |
Vláknina | 2.6 g |
Bílkoviny | 5 g |
Sůl | 0.73 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.