Váš košík je zatím prádný
|
Přestože v USA je „peanut butter“ od začátku 20. století jednou ze základních potravin, u nás jim teprve přicházíme na chuť. Lucky Alvin vznikl tak, že se spojila tato super americká pochutina s českou kvalitou. Americké krémy jsou fajn, ale... Nejčastěji jsou plněny do plastových nádob. Ve většině případů jsou nastaveny emulgátory, stabilizátory, cukrem solí a (nejen) palmovým olejem. Z důvodů delší doby trvanlivosti, zachování chutě při různých šaržích ořechů a také v neposlední řadě kvůli snížení výrobních nákladů. Filosofií Lucky Alvina je být co nejmilejší k lidskému tělu a co nejšetrnější přírodě kolem nás. Proto si Luckyho Alvina můžete vychutnat ze skla a ne z plastu, suroviny jsou pečlivě vybírány od certifikovaných výrobců, kde je na prvním místě kvalita a chuť. Snaží se eliminovat jakékoliv zbytečné látky, nepřidávají žádné oleje, sůl, cukr a jiné „srandy“. Prioritou je zachovat tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, která bude pro naše tělo prospěšná v každém věku. Proto je Lucky Alvin jedinečný nejen svou recepturou, ale i složením.