Váš košík je zatím prádný
|
Konečně poctivě a pečlivě tažený, s láskou vyčekaný demi-glace z farmářských surovin od dvou bratří Jardy a Honzy Váchových. Gastronomická maturita z kuchyně Konečně vývar je dvacet čtyři hodin tažený a dvanáct hodin redukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí obohacený o rajčatové pyré, červené víno a sušené švestky. Univerzální základ se silou pořádného chlapa, který obohatí každé jídlo.
Ať už vývar pijete, nebo z něj vaříte omáčky, pečete s ním maso či jím podléváte zeleninu, když máte demi-glace v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad.
Jarda a Honza doporučují demi-glace:
JAK DLOUHO KONEČNĚ VÝVAR VYDRŽÍ?
Výdrž máme, musí se ale trénovat! Vývary v lednici můžete uchovat až 90 dní od data výroby. Po otevření sklenice mají životnost zkrácenou na 24 hodin. Když se vyhnete tomu, aby se do vývarů cokoliv namáčelo, a při zavírání upevníte víko pořádně, vývar vám vydrží klidně o dva dny déle. Životnost demi-glace můžete prodloužit i tak, že ho v malých kostkách zamrazíte.
SKLADOVÁNÍ
Vývary jsou zavařené pasterizací – tradiční metodou našich babiček, při které nejsou potřeba žádné konzervanty ani umělé přísady. Proto skladujte Konečně vývary v chladu do 8 °C.
Název | na 100 g |
---|---|
Energie | 297 kJ |
Energie | 71 kcal |
Tuky | 0.3 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.3 g |
Sacharidy | 5 g |
Cukry v sacharidech | 1 g |
Bílkoviny | 4.8 g |
Sůl | 0.3 g |