Procházet kategorie
Demi-glace 50 g

Demi-glace 50 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 49,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Semilasso
Brno Vaňkovka
Výrobce:
Konečně vývar
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
149 kJ
1.7 %
Tuky
0.15 g
0.2 %
Sacharidy
2.5 g
0.9 %
Bílkoviny
2.4 g
4.8 %
Sůl
0.15 g
2.5 %

Konečně poctivě a pečlivě tažený, s láskou vyčekaný demi-glace z farmářských surovin od dvou bratří Jardy a Honzy Váchových. Gastronomická maturita z kuchyně Konečně vývar je dvacet čtyři hodin tažený a dvanáct hodin redukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí obohacený o rajčatové pyré, červené víno a sušené švestky. Univerzální základ se silou pořádného chlapa, který obohatí každé jídlo.

Ať už vývar pijete, nebo z něj vaříte omáčky, pečete s ním maso či jím podléváte zeleninu, když máte demi-glace v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad.

Jarda a Honza doporučují demi-glace:

  • jako pití, které doplní energii a dodá tělu veškeré živiny – stačí lehce zředit, ohřát a dosolit,
  • jako základ do polévek a omáček,
  • ke grilovanému či jinak připravenému masu.

JAK DLOUHO KONEČNĚ VÝVAR VYDRŽÍ?

Výdrž máme, musí se ale trénovat! Vývary v lednici můžete uchovat až 90 dní od data výroby. Po otevření sklenice mají životnost zkrácenou na 24 hodin. Když se vyhnete tomu, aby se do vývarů cokoliv namáčelo, a při zavírání upevníte víko pořádně, vývar vám vydrží klidně o dva dny déle. Životnost demi-glace můžete prodloužit i tak, že ho v malých kostkách zamrazíte.

SKLADOVÁNÍ

Vývary jsou zavařené pasterizací – tradiční metodou našich babiček, při které nejsou potřeba žádné konzervanty ani umělé přísady. Proto skladujte Konečně vývary v chladu do 8 °C.

 

99,9% vývar z masa (hovězího a telecího), kostí (hovězích, telecích a vepřových), mrkve, cibule, CELERU, petržele, švestek, rajského protlaku, červeného vína a koření.

Obsahuje celer.
Jsou to tři kluci. Jarda Vácha dělá firemní consulting, jeho brácha Honza je softwarový specialista a Jakub Gruber je grafický designér. Co mají společného? Všichni jezdí na longboardu a všichni milují vaření. Od počítačů si utíkají odpočinout do kuchyně. Když si jednou takhle utekli do Francie za jídlem a surfováním, Jardu napadlo, že nám na trhu schází jeden produkt ? poctivý vývar bez chemie a nesmyslů. Ze začátku to nebrali moc vážně, ale čím dál víc si začínali uvědomovat, jak moc by ho vlastně v regálech sami chtěli. Když se kluci vraceli, měli už vymyšlený název, sháněli recepty a plánovali první vaření...
Název na 100 g
Energie 297 kJ
Energie 71 kcal
Tuky 0.3 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 0.3 g
Sacharidy 5 g
Cukry v sacharidech 1 g
Bílkoviny 4.8 g
Sůl 0.3 g
Zpět na začátek