Procházet kategorie
Davelský pršut z pečeně

Davelský pršut z pečeně

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 519 
Od 51,90  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Praha Fenix
Praha Nový Smíchov
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství U Dolejších
Kategorie:

Davelský pršut je sušené maso z vybrané vepřové pečeně.

Davelský pršut je českým ekvivalentem italského prosciutta. Připravuje se podle rodinné receptury a jeho samotná výroba trvá celý 1 měsíc. Maso se naloží do směsi soli a vybraného aromatického koření a nechá se zrát v moderních sušírnách. Vyznačuje se rubínovou barvou s tukovým krytím, které chuť sušeného masa krásně podtrhne.

Použití

Pršut se výborně se doplňuje s kuřecím masem, rybami i zeleninou. Dá se použít místo šunky, pod vejce nebo jinak upravit jako teplé jídlo.

Vepřová pečeně
Dusitanová solící směs
E250 - Dusitan sodný
Dusičnanová solicí směs
E251 - Dusičnan sodný
E252 - Dusičnan draselný
Směs koření
Cukr
Zpět na začátek