Představujeme vám tradiční velikonoční mazanec schovaný v tabulce čokolády.
Jeho nezaměnitelnou chuť vtisklo této pochoutce karamelizované máslo, tzv. beurre noisette, které se vám spolu s krémovou čokoládou ovoněnou vanilkou a citronem rozplyne na jazyku. Každé vaše sousto navíc doplní křupavé plátky praženýchmandlí a ty nejsladší rozinky.
Kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, beurre noisette (karamelizované kravské máslo), BIO lahůdkové droždí, vanilka, sůl, BIO esenciální olej z citronu, BIO pražené mandle, sušené rozinky.
Skořápkové plody(8), mléko7).
Celé naše dobrodružství začalo, když kamarád Martin přivezl z Guatemaly čokoládu od původních obyvatel střední Ameriky. Ochutnávka této mayské čokolády pro nás byla neskutečným zážitkem, kdy se absolutní nadšení střídalo s překvapením z neobvyklé chuti. Bez velké nadsázky můžeme říct, že jsme prozřeli, protože čokoláda chutnala zcela jinak než ty, které jsme si dosud kupovali. Začali jsme se o čokoládu více zajímat a zjistili jsme spoustu zajímavých věcí. Třeba, že v Evropě není snadné poctivou a pravou čokoládu získat. Nebo že Československo bylo za první republiky třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. To vše nás inspirovalo k založení manufaktury AJALA CHOCOLATE.
A co vlastně ajala znamená? V mayském jazyce je to probuzení a přesně takové pocity bychom vám rádi předali. Aby vás už první kousek překvapil, probudil zvědavost i touhu po dalším poznávání.