Vysoký podíl červené cibule (64%)! Čatní se výborně hodí ke každému grilované či pečenému masu. Lze ho použít na dochucení salátů nebo jako základ na pizzu. Je skvělým doplňkem každého hamburgeru nebo sendviče.
Červená cibule 64%, třtinový cukr 13%, balsamikový ocet 7%, červený vinný ocet 7%, portské víno 7%, extra panenský olivový olej, bobkový list, sůl.
Neobsahuje alergeny.
Vaření znamená, že víte, co jíte. Jsme párek Pelikánků a vaření je naší každodenní zábavou. Baví nás rozmanitost chutí, vůní a suroviny, které jsou pro naše tělo prospěšné. Chceme se s vámi podělit o recepty, postupy a znalosti o jídle, které jsme nasbírali za roky vaření, zkoumání a cestování za jídlem. S námi se můžete inspirovat, vařit a zkoušet skvělá jídla pro sebe a celou Vaši rodinu. Vaření je zkrátka náš životní styl a láska na celý život.
Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do 23°C. Po otevření spotřebujte do 30 dnů.
Název |
na 100 g |
Energie |
506
kJ
|
Energie |
121
kcal
|
Tuky |
3.3
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
0.4
g
|
Sacharidy |
19.39
g
|
Cukry v sacharidech |
17.7
g
|
Bílkoviny |
1
g
|
Sůl |
0.1
g
|