Speciální chléb vyráběný řemeslnným způsobem. Oceněno značkou Podkrkonoší regionální produkt.
Pšeničná mouka, směs (pšeničná mouka celozrnná, trhanka žitná, pšeničný lepek, sójová drť, žitná mouka, ovesné vločky, lněné semínko, karamelový slad, cukr, kmín, sůl, pšeničná mouka, emulgátor /lecitin/, sójová mouka, látka /E300/, enzym amylasa), živočišný tuk, droždí, cukr, mák, len, zlepšující přípravek (cukr, škrob /bramborový/, emulgátor /E472e/, ječná sladová moučka, stabilizátor /E170/, enzymy, antioxidant /E 300/), sůl (2%) Může obsahovat stopy alergenů (vejce, sýr, arašídy, ořechy, sezam).
Obsahuje obiloviny obsahující lepek (1) a sóju (6). Může obsahovat stopy dalších alergenů (vejce, sýr, arašídy, ořechy, sezam).
V roce 1991 J. Rýdl založil živnost pekař-cukrář. Od ledna 2005 je pekárna přetransformována na společnost s ručením omezeným, nadále však zůstává firmou spíše rodinného charakteru, i když na provozu celé pekárny se podílí cca dvacet zaměstnanců.