Řepák se výborně hodí k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům, tofu nebo si z něj lze snadno připravit pomazánku s přírodním sýrem typu Lučina, chevre a podobně. Kdo si občas dělá zeleninové placičky nebo masové karbanátky může pro jednou vyměnit tatarku za takovéto omáčky.
Řepa červená min. 65%, voda, třtinový cukr, cibule žlutá, 100% citron. šťáva, vinný ocet, perníkové koření, hřebíček, zázvor, mořská sůl.
Neobsahuje alergeny.
K založení Hradeckých delikates v roce 2010 majitele spontánně dovedly okolnosti jejich životů. Objevili volnost a inspiraci k vytváření výrobků, které jsou originální, autentické a emocionálně propojené s lidmi. Od samého počátku je na jejich cestě řídí vlastní intuice. Odvážili se udělat něco, v co maximálně věří a vystoupili z hlavního proudu.
Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.
Název |
na 100 ml |
Energie |
297
kJ
|
Energie |
71
kcal
|
Tuky |
0.2
g
|
Sacharidy |
15.5
g
|
Cukry v sacharidech |
13.4
g
|
Vláknina |
1.5
g
|
Bílkoviny |
1
g
|
Sůl |
0.2
g
|