Procházet kategorie
Boloňská omáčka Sous-vide

Boloňská omáčka Sous-vide

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 129,50 
Od 259  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Kamechy
Hradec Králové - Aupark
Praha - Žitomírská (Moskevská)
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o., Bohunická 238/67 Brno-jih
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám.

Návod na přípravu: Omáčku s masem vyjmeme z obalu, přidáme cca 400 ml vody, promícháme. Prohřejeme cca 15 minut. Podáváme s vařenými špagetami.

V balení jsou 4 porce, balení obsahuje celkem cca 480 g.

Skladujte do 5°C.

Vepřové mleté maso; pitná voda; koření; cukr; modifikovaný škrob; kuchyňská sůl bez jódu; slunečnicový olej; PŠENIČNÁ mouka; přírodní aroma.
Obsahuje lepek (1).
Zpět na začátek