Procházet kategorie
Boloňská omáčka Sous-vide

Boloňská omáčka Sous-vide

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 259 
Od 129,50  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Kamechy
Brno Olympia
Hradec Králové - Aupark
Praha Dobřichovice
Praha Fenix
Praha Harfa
Praha Karlín
Praha Nusle
Praha Radhošťská
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám.

Návod na přípravu: Omáčku s masem vyjmeme z obalu, přidáme cca 400 ml vody, promícháme. Prohřejeme cca 15 minut. Podáváme s vařenými špagetami.

V balení jsou 4 porce, balení obsahuje celkem cca 480 g.

Skladujte do 5°C.

Vepřové mleté maso; pitná voda; koření; cukr; modifikovaný škrob; kuchyňská sůl bez jódu; slunečnicový olej; PŠENIČNÁ mouka; přírodní aroma.
Obsahuje lepek (1).
Zpět na začátek