Procházet kategorie
Boloňská omáčka Sous-vide

Boloňská omáčka Sous-vide

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 129,50 
Od 259  za kg
Produkt momentálně bohužel není skladem.
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám.

Návod na přípravu: Omáčku s masem vyjmeme z obalu, přidáme cca 400 ml vody, promícháme. Prohřejeme cca 15 minut. Podáváme s vařenými špagetami.

V balení jsou 4 porce, balení obsahuje celkem cca 480 g.

Skladujte do 5°C.

Vepřové mleté maso; pitná voda; koření; cukr; modifikovaný škrob; kuchyňská sůl bez jódu; slunečnicový olej; PŠENIČNÁ mouka; přírodní aroma.
Obsahuje lepek (1).
Zpět na začátek