Procházet kategorie
Boloňská omáčka SOUS VIDE na váhu

Boloňská omáčka SOUS VIDE na váhu

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Olympia
Brno Vaňkovka
Praha Břevnov - Bělohorská
Praha Dejvice
Praha Fenix
Praha Francouzská
Praha Karlín
Praha Nový Smíchov
Praha Nusle
Praha Radhošťská
Výrobce:
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček
Kategorie:

Na talíři raz dva: SOUS-VIDE je šetrná metoda vaření ve vakuu. Potraviny se vaří několik hodin při teplotě 78°C - tento  způsob je šetrný vůčí použitým surovinám.

Návod na přípravu: Omáčku s masem vyjmeme z obalu, přidáme cca 400 ml vody, promícháme. Prohřejeme cca 15 minut. Podáváme s vařenými špagetami.

1 Porce=  120 g. V balení jsou 4 porce.

Skladujte do 5°C.

Vepřové mleté maso; pitná voda; koření; cukr; modifikovaný škrob; kuchyňská sůl bez jódu; slunečnicový olej; PŠENIČNÁ mouka; přírodní aroma.
Obsahuje lepek (1).
Zpět na začátek