Je jedním ze sušších a lámavějších zrajících sýrů. Na jazyku na jazyku můžete pocítit, že sýr má v sobě mírnou perlivost, která se rozšiřuje s časem jeho zrání.
Kravské MLÉKO*, mlékárenské kultury, sůl, mikrobiální syřidlo. Tuk v sušině min. 40 %, sušina min. 60 %.
Obsahuje mléko a mléčné výrobky (7).
Čerstvě nadojeno je společnost, která vznikla spojením mlékárny Bio Vavřinec a Farmy rodiny Kosařovy. Výroba probíhá podle zásad filozofie poctivosti a tradičního přístupu k řemeslu v moderní mlékárně na statku v Novém Kníně. Čerstvě nadojeno je společnost, která vznikla spojením mlékárny Bio Vavřinec a Farmy rodiny Kosařovy. Výroba probíhá podle zásad filozofie poctivosti a tradičního přístupu k řemeslu v moderní mlékárně na statku v Novém Kníně.