Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše. Na posypání moučníků smícháme obsah sáčku se 7-mi lžícemi moučkového cukru. Navíc oproti umělému vanilinovému cukru máte jistotu, že máte v kuchyni kvalitní surovinu!
Název | na 100 g | na porci 20 g |
---|---|---|
Energie | 1665 kJ | 333 kJ |
Energie | 398 kcal | 79.59 kcal |
Sacharidy | 99 g | 19.8 g |
Cukry v sacharidech | 98 g | 19.6 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.
Máte-li něco na srdci, ozvěte se nám:
Tel.:
+420 733 141 277 (Po-Pá, 8-17)
E-mail:
info@sklizeno.cz