Lahodný okurkový sirup v BIO kvalitě. Okurkový sirup vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení alkoholických i nealkoholických nápojů a koktejlů.
Třtinový cukr*, okurková šťáva*, (cucumis sativus L., 5%), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, koncentrát spiruliny, koncentrát světlice barvířské, přírodní aroma *= produkt ekologického zemědělství
Neobsahuje alergeny.
Historie firmy Kitl se začala psát v roce 2005, kdy vznikla myšlenka vyrábět nápoje z bylinek, a navíc podle regionálních receptur. Jako první začala výroba bylinného vína s uklidňujícími účinky. Firma se snaží vyrábět výrobky z nejlepších surovin tak, aby byly zdraví prospěšné, aby byly chuťově vynikající a aby lidem skutečně pomáhaly. Všechny jejich produkty jsou vyráběné z BIO surovin, zázvor se přiváží z Indonézie a černý bez si firma dokonce pěstuje ve vlastním sadu. Při výrobě chtějí být efektivní a tak jim při ní pomáhá řada strojů, přesto ale stále sází na ruční výrobu.
Případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Skladujte v chladu a temnu. Po otevření spotřebujte do 30 dnů.
Název |
na 100 ml |
Energie |
1448
kJ
|
Energie |
346
kcal
|
Tuky |
0.1
g
|
Nasycené mastné kyseliny v tucích |
0.1
g
|
Sacharidy |
85
g
|
Cukry v sacharidech |
85
g
|
Bílkoviny |
0.1
g
|
Sůl |
0.1
g
|