Váš košík je zatím prádný
|
Bezlepkový a bezfosfátový kypřicí prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále do perníku, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby. Doporučené dávkování (na 0,5 kg mouky): těsta třená - celý sáček, těsta křehká - 2/3 sáčku, těsta knedlíková - 1/3 sáčku.
Název | na 100 g | na porci 12 g |
---|---|---|
Energie | 695 kJ | 83 kJ |
Energie | 166 kcal | 19.92 kcal |
Sacharidy | 41 g | 4.92 g |
Bílkoviny | 0.1 g | 0.01 g |
Sůl | 15.4 g | 1.84 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.