| Váš košík je zatím prádný | 
 
                        Kozí BIO kefír z mléka z ekologického chovu koz. Surovinou pro výrobu kefíru je pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je zakysáno kefírovou kulturou. Kefír má lahodnou kyselou chuť. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou sýry z kozího mléka vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
| Název | na 100 g | 
|---|---|
| Energie | 251 kJ | 
| Energie | 60 kcal | 
| Tuky | 3.1 g | 
| Nasycené mastné kyseliny v tucích | 2.29 g | 
| Sacharidy | 3.9 g | 
| Cukry v sacharidech | 2.1 g | 
| Bílkoviny | 3.5 g | 
| Sůl | 0.1 g | 
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.