Váš košík je zatím prádný
|
Kozí BIO kefír z mléka z ekologického chovu koz. Surovinou pro výrobu kefíru je pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je zakysáno kefírovou kulturou. Kefír má lahodnou kyselou chuť. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou sýry z kozího mléka vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu.
Název | na 100 g |
---|---|
Energie | 251 kJ |
Energie | 60 kcal |
Tuky | 3.1 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 2.29 g |
Sacharidy | 3.9 g |
Cukry v sacharidech | 2.1 g |
Bílkoviny | 3.5 g |
Sůl | 0.1 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.