Procházet kategorie
BIO Kozí kefír 450 g

BIO Kozí kefír 450 g

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 39,90 
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Campus
Brno Josefská
Brno Kamechy
Brno Olympia
Hradec Králové - Aupark
Praha Břevnov - Bělohorská
Praha Dejvice
Praha Francouzská
Praha Harfa
Praha Chodov
Praha Nový Smíchov
Praha Nusle
Výrobce:
BIOFARMA DoRa s.r.o., Ratibořice 1 Jaroměřice nad Rokytnou
Země původu:
Česká republika
Kategorie:
Energie
1130 kJ
13.4 %
Tuky
13.95 g
19.9 %
Sacharidy
17.55 g
6.5 %
Bílkoviny
15.75 g
31.5 %
Sůl
0.45 g
7.5 %

Kozí BIO kefír z mléka z ekologického chovu koz. Surovinou pro výrobu kefíru je pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je zakysáno kefírovou kulturou. Kefír má lahodnou kyselou chuť. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny kravské, a proto jsou sýry z kozího mléka vhodné pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu. 

Pasterované kozí BIO MLÉKO, mlékárenská kultura; tuk min. 2,7%.
Mléko (7).
Pastrňákovi jsou původem z Prahy, po pádu socialismu se ale život elektroinženýra, ekonomky a jejich syna Matěje zásadně změnil. Jako dědicové posledního majitele získali v restituci rozlehlé hospodářství v Ratibořicích u Jaroměřic nad Rokytnou na Moravě. Psal se rok 1992 a padlo rozhodnutí opustit Prahu. Pastrňákovi bez jakýchkoliv předchozích zkušeností odstartovali na tehdejší dobu neobvyklou produkci výrobků z kozího mléka. Začínali s dvěma kusy, dnes farma zaměstná 15 lidí, kteří pečují o 850 koz, z nichž 550 denně nadojí 1400 litrů mléka. Farma navíc funguje v rámci norem ekologického zemědělství v celém procesu výroby.
Skladujte při teplotě 2–6 °C a spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Název na 100 g
Energie 251 kJ
Energie 60 kcal
Tuky 3.1 g
Nasycené mastné kyseliny v tucích 2.29 g
Sacharidy 3.9 g
Cukry v sacharidech 2.1 g
Bílkoviny 3.5 g
Sůl 0.1 g
Zpět na začátek