Váš košík je zatím prádný
|
Kokosový cukr je vyrobený z nektaru květů jávských kokosových palem. Má nízký glykemický index, proto je vhodný i pro diabetiky, příjemnou karamelovou chuť a obsahuje mnoho živin, zejména inulin, zinek a železo. Probiotická vláknina inulín se stará o správnou funkci zažívání a celého našeho metabolismu, zinek pomáhá udržovat naši pleť, vlasy a nehty krásné a železo umožňuje distribuci kyslíku ke každé buňce našeho těla.
Název | na 100 g | na porci 30 g |
---|---|---|
Energie | 1590 kJ | 477 kJ |
Energie | 380 kcal | 114 kcal |
Tuky | 0.1 g | 0.03 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.1 g | 0.03 g |
Sacharidy | 92 g | 27.6 g |
Cukry v sacharidech | 85 g | 25.5 g |
Bílkoviny | 1.8 g | 0.54 g |
Sůl | 0.12 g | 0.03 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.