Jáhly jsou šetrně oloupaná a vyleštěná zrnka prosa setého. Jsou velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jsou vhodné pro přípravu kaší a pro zapékání. Jáhly propláchněte a spařte alespoň dvakrát horkou vodou (odstraníte tak nahořklou chuť). Jáhly propláchněte a spařte alespoň dvakrát horkou vodou (odstraníte tak nahořklou chuť). Vařte v osolené vodě s kapkou oleje bez míchání 15 min v poměru 1:2 (jáhly:voda).
Název | na 100 g |
---|---|
Energie | 1494 kJ |
Energie | 357 kcal |
Tuky | 3.9 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.09 g |
Sacharidy | 69 g |
Cukry v sacharidech | 1.6 g |
Vláknina | 3.9 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 0.01 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.
Máte-li něco na srdci, ozvěte se nám:
Tel.:
+420 733 141 277 (Po-Pá, 8-17)
E-mail:
info@sklizeno.cz