|
Váš košík je zatím prádný
|
Jáhly jsou šetrně oloupaná a vyleštěná zrnka prosa setého. Jsou velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jsou vhodné pro přípravu kaší a pro zapékání. Jáhly propláchněte a spařte alespoň dvakrát horkou vodou (odstraníte tak nahořklou chuť). Jáhly propláchněte a spařte alespoň dvakrát horkou vodou (odstraníte tak nahořklou chuť). Vařte v osolené vodě s kapkou oleje bez míchání 15 min v poměru 1:2 (jáhly:voda).
| Název | na 100 g |
|---|---|
| Energie | 1494 kJ |
| Energie | 357 kcal |
| Tuky | 3.9 g |
| Nasycené mastné kyseliny v tucích | 0.09 g |
| Sacharidy | 69 g |
| Cukry v sacharidech | 1.6 g |
| Vláknina | 3.9 g |
| Bílkoviny | 11 g |
| Sůl | 0.01 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.