Procházet kategorie
BIO Hovězí maso zadní libové

BIO Hovězí maso zadní libové

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 413,10 
Od 459  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Campus
Praha Břevnov - Bělohorská
Praha Dobřichovice
Praha Harfa
Praha Chodov
Praha Nový Smíchov
Praha Nusle
Výrobce:
MeatPoint
Země původu:
Česká republika
Kategorie:

Hovězí zadní je nejnamáhanější část zadní kýty. Má tedy hrubší svalové vlákno, ale i přesto dokáže být skvělé v kuchyni. Vyžaduje větší péči a musí se déle tepelně upravovat, ale pokud ho správně připravíte, bude krásně libové. Lze krásně plátkovat, takže se používá na rolády či ragú. My ho ale nejvíc milujeme v podobě výpečků na česneku s knedlíkem a špenátem.

Před přípravou rozbalte a nechte maso dýchat při pokojové teplotě – získá zpět růžovou barvu. Bourané a balené v dokonalých hygienických podmínkách, proto netřeba oplachovat vodou – zbytečně ji maso natáhne a bude tuhé. A budete-li ho péct či dusit, doporučujeme krátce orestovat ze všech stran, aby se štáva držela uvnitř.

Hovězí maso
Zpět na začátek