Procházet kategorie
BIO Hovězí kližka

BIO Hovězí kližka

Podívejte se na nabídku konkrétní prodejny, kde chcete nakoupit. Nákup si vyzvednete, nebo vám ho dovezeme domů. Chci nakoupit
Od 369 
Od 332,10  za kg
Skladem na těchto prodejnách:
Brno Campus
Brno Kamechy
Praha Dejvice
Praha Dobřichovice
Praha Fenix
Praha Francouzská
Praha Harfa
Praha Chodov
Praha Karlín
Praha Nusle
Zlín
Výrobce:
MeatPoint
Země původu:
Česká republika
Kategorie:

Kližky vyžadují delší tepelnou úpravu ve větším množství tekutiny. Maso z horní části kližky nakrájené na kostky je nejlepší k přípravě guláše a ragú. Vážně, lepší kousek prostě nenajdete. Díky kolagenu nepotřebuje guláš příliš zahušťovat.

Tajemství skvélého hovězího tkví i v přípravě. Před přípravou rozbalte a nechte maso dýchat při pokojové teplotě  - získá zpět růžovou barvu. Bourané a balené v dokonalých hygienických podmínkách, proto netřeba  oplachovat vodou - zbytečně ji maso natáhne a bude tuhé.  A budete-li péct či dusit, doporučujeme  krátce orestovat ze všech stran, aby se štáva držela uvnitř. Doporučujeme velmi pozvolna vařit tzv. táhnout. Vyzrálou kližku se nemusíte obávat i péct v celku - bude měká a šťavnatá. Pokud pečeme, tak dlouze max. na 180 oC.

Hovězí maso
Zpět na začátek