Bean To Bar BIO čokoláda 60% s himalájskou solí je vyráběna v brněnské čokoládové manufaktuře Chocolate Hill. Na výrobu jsou použity vzácné kakaové boby odrůdy Criollo, které se ručně třídí, praží a vyrábí se z nich čokolády té nejvyšší kvality.
Název | na 100 g | na porci 60 g |
---|---|---|
Energie | 1686 kJ | 1012 kJ |
Energie | 403 kcal | 241.8 kcal |
Tuky | 13.1 g | 7.86 g |
Nasycené mastné kyseliny v tucích | 7.7 g | 4.62 g |
Sacharidy | 64.9 g | 38.94 g |
Cukry v sacharidech | 50.5 g | 30.3 g |
Vláknina | 14.4 g | 8.64 g |
Bílkoviny | 13.5 g | 8.1 g |
Sůl | 1 g | 0.6 g |