Váš košík je zatím prádný
|
Kvasný ovocný ocet. Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během následného zrání v dřevěných sudech získává své charakteristické aroma a nedostižný buket, který je určen harmonickou rovnováhou sladké a kyselé.
Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním světlem.
Název | na 100 ml |
---|---|
Energie | 351 kJ |
Energie | 84 kcal |
Sacharidy | 15.7 g |
Cukry v sacharidech | 14.9 g |
Vláknina | 0.5 g |
Bílkoviny | 0.6 g |
Sůl | 0.1 g |
Buďte první, kdo se dozví o novinkách
a speciálních akcích.