Bezlepkový Karlovarský knedlík, který zbožňuje snad každý velký i malý s koprovou, rajskou, houbovou omáčkou a samozřejmě takový lahodný gulášek se neobejde bez takového knedlíku.
Bezlepkový chléb (Pitná voda, kukuřičný škrob, rýžový škrob, bramborový škrob, droždí, cukr, zahušťovadlo (E464, E415), sušený kvas (mlýnské výrobky z rýže, startovací kultura), hrachová bílkovina, psyllium, emulgátor (E471), enzymy.), MLÉKO, bezlepková směs (Bezlepkový pšeničný škrob, rýžová mouka, pohanková mouka, stabilizátory (E415, E417, E464), bramborová vláknina, bramborové vločky, cukr), VEJCE, petrželová nať, sůl.
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou a hlavně s trvanlivostí.U Doktora Pekaře se rohodli to změnit a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.