Filozofie pekárny Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem, a proto vám přináší lahodnou a světlunkou bagetu.
pitná voda, kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, extra panenský olivový olej, rostlinná vláknina, zahušťovadla: guarová mouka, hydroxypropylmethylcelulóza; cukr, sůl, droždí, drožďový extrakt.
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou a hlavně s trvanlivostí.U Doktora Pekaře se rohodli to změnit a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.