Křupavá tmavá bagetka nezkazí žádnou snídani, svačinu, oběd a ani večeři. Sluší jí to stejně s máslem a marmeládou, ale i s natenko krájeným rostbífem a hořčičnou remuládou. Ochutnejte!
mouka PŠENIČNÁ, mouka ŽITNÁ, pekařské droždí, pitná voda, pekařský přípravek (jedlá sůl, ŽITNÁ mouka celozrnná, sladová mouka (JEČMEN, PŠENICE), ŽITNÝ kvas sušený, PŠENIČNÝ lepek,hroznový cukr, stabilizátor E412 guma guar, sušené PODMÁSLÍ (MLÉKO), sušená SYROVÁTKA (MLÉKO), mouka ze svatojánského chleba, emulgátor E472e, rostlinný tuk palmový, pekařské enzymy (obsahující PŠENIČNOU mouku), přípravek zpracovávající mouku E300-kyselina askorbová-vitamín C), SEZAM, slunečnice, len, PŠENIČNÉ vločky